OM

Fothälsan i HorndalHej och välkommen till Fothälsan, fot- och friskvård i Horndal!


Jag heter Annsofie Lexén, är född 1964 (räkna själv) och bor i Horndal tillsammans med min man, två barn och två hundar.

De dagar jag inte är på Fothälsan arbetar jag som butiksbiträde i en matvarubutik, umgås med familjen, dansar linedance eller så är jag ute och visar Aloe vera-produkter. Jag ville ha nya utmaningar i livet och startade därför eget företag i november 2012.

Jag har en kul mix i mitt liv nu. Jag tycker om att jobba med människor så med mina tre jobb får jag träffa kunder i olika miljöer. Som oberoende återförsäljare för Forever Living Products jobbar jag med helt underbara aloe vera-produkter. Jag söker även nya medarbetare som vill jobba med mej i Forever så hör av dej om du är intresserad.

Mina utbildningar

Jag är diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut och har gått min fotvårdsutbildning i Skövde. Jag är även utbildad undersköterska. De kunder som anlitar mig för fotvård har ofta någon form av fotbesvär eller vill bara njuta av en skön och avslappnande behandling.

Jag välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen jag har att erbjuda.


 Sveriges Fotterapeuter

Naturligtvis är jag medlem i Sveriges Fotterapeuter samt innehar behandlingsskadeförsäkring

Sveriges Fotterapeuter är en fri och obunden yrkesorganisation för professionella fotterapeuter. Medlemmarna är fotterapeuter med arbete privat, eller anställda inom landsting och kommun. Alla medlemmar har genomgått en godkänd utbildning för fotterapeuter och har därtill behandlingsskadeförsäkring för patienters trygghet.

Sveriges Fotterapeuter finns representerade över hela landet och hjälper gärna till med frågor, tips, råd och behandling av fötter.


Dina fötter är trygga i mina händer.


Om du gör det du alltid har gjort-

så får du det du alltid har fått!

Fothälsan Fot- och friskvård i Horndal

Bergendals väg 3

774 68 Horndal


o7o-5392871

info@fothalsanihorndal.se