Produkter

Fothälsan i Horndal


AloeVera produkter

Jag är oberoende återförsäljare för Forever Living Products och jag använder mestadels dessa produkter i mina behandlingar. Vi har produkter för både insidan och utsidan.


Aloe Vera Gel är grunden till Forevers verksamhet och stora framgångar. Drycken är vår storsäljare världen över och består av färskpressad, stabiliserad Aloe vera från ekologiska odlingar. Många miljoner människor i mer än 150 länder dricker den varje dag eftersom de har upptäckt att de mår väldigt bra av att hålla magen i form. Naturligtvis är det samma höga kvalitet på den Aloe vera som ingår i alla våra andra produkter, från tandkräm till hudlotion.


Välkommen in och hämta prover.


Här finns mer info.

Biocool


För dig som har problem med fot- och nagelsvamp eller dålig blodcirkulation i fötter. Dokumenterat säkert, undersökning utförd på fotvårdspatienter. BioCool stimulerar blodcirkulationen och rengör effektivt fötterna och mjukar upp förhårdnader.


Använd BioCool Foot Care vid fotsvamp, nagelsvamp och vårtor, och BioCool Medica vid psoriasis och diabetesfötter. Ett fotbad fritt från mikroorganismer som bakterier och svamp. Du upplever en torr och varm fot redan efter första fotbadet.


Här finns mer info.


Fot- och Handsalva special och andra produkter för svampbehandlingFotsalva och handsalva i ett! Fot & Handsalva Special är framtagen för speciellt krävande hud vid exempelvis sprickor, torrhet och förhårdnader. Verkar balanserande och ger huden fukt, näring och en skyddande fettbarriär.


Salvan bibehåller hudens mikromiljö och understödjer en hälsosam och motståndskraftig hud med hjälp av ämnen som Karbamid, Bivax, Jojobaolja, Aloe Vera, de eteriska oljorna Bergamott och Eukalyptus. Salvan är dryg och långtidsverkande, en tub räcker länge.

Här finns mer info.

Fothälsan Fot- och friskvård i Horndal

Bergendals väg 3

774 68 Horndal


o7o-5392871

info@fothalsanihorndal.se


Låt inte det du inte kan göra hindra dig från att göra det du faktiskt kan göra. - Jim Rohn